Projects

Jalan Sahabat

Jalan Sahabat

Kovan
Semi-Detached House · 
4800 sqft

The homeowners engaged interior design firm The Scientist to design a home that not only meets the needs of its occupants but where they can display their art collection, too.

They decided on a minimalist design in a monochromatic palette; this allows the colours from the artwork to stand out. Vertical elements which range from wooden slats to geometric motifs keeps the design modern. The bright and airy kitchen features elegant finishes and unfussy silhouettes.

A glass staircase allows light to fill the shared spaces; where they can place the foosball table in the spacious area to become an entertainment area. The entire attic floor was converted into a masters wing. It features a spacious ensuite and walk-in wardrobe.

Excerpt from The Peak Magazine Lifestyle online January 2019

Home is where our story begins