Projects

Cantonment Close

Cantonment Close

Cantonment Close
4-Room 
HDB · 
969 sqft

This 4-room HDB in Cantonment Close is like a breath of fresh air. Expressing a mutual dislike for the monotone Nordic look, the homeowner chose to play with different colours and patterns, resulting in a space that’s rather extraordinary.

Though initially drawn to the industrial look, the homeowner decided against it in the end as it wasn’t inspirational enough. After browsing through the usual platforms and magazines, they came to the realisation that the mix-and-match aspect of the eclectic and modern design spoke more to them.

To make the space more functional, their designers not only hacked down the kitchen wall but also fashioned several built-ins for the pair including kitchen cabinetry, counter storage and a generous dry pantry.

Proving that no detail was overlooked in spite of the hefty renovation work, designers Alvin and Yee Ling went on to advise the duo on home styling – from accessories down to their curtain options, everything was displayed and used with intent to bring out the best of the home.

“They had a complete grasp of our design preferences and tastes,” said the happy couple. We trusted them wholly with translating our vision to reality – even when they proposed ideas that were initially beyond our comfort zone.”

Simplicity is the keynote to all true elegance